Conecta bioENERGIA

El 17 de febrer de 2015, IDAE i AVEBIOM (ASSOCIACIÓ ESPANYOLA DE VALORITZACIÓ ENERGÈTICA DE LA BIOMASSA) van signar un conveni de col·laboració amb l'objectiu de difondre, entre els ciutadans, les possibilitats tècniques, d'integració, econòmiques i financeres de les distintes opcions d'ús de la biomassa tèrmica en l'edificació.

Les tasques de difusió consistien en deu exposicions divulgatives (la durada de cadascuna d'elles és de tres dies) a ciutats com ara Valladolid, Vitòria, Logronyo, Guadalajara, Burgos, Mèrida, Lleó, Ourense, Oviedo i Santander. El resultat ha estat molt satisfactori, englobant tota classe de perfils públics: propietaris d'habitatges unifamiliars, comunitats de veïns, usuaris d'equips de biomassa, instal·ladors locals, fabricants de biocombustibles, arquitectes, promotors d'habitatges i administradors de finques.

Atès l'èxit obtingut, el mes de desembre de 2015 es va procedir a ampliar aquest conveni per fer les exposicions divulgatives a 8 ciutats més. El mes de març de 2016 es van visitar Pamplona i Mollerussa, i els mesos d'abril i maig, Segòvia i Salamanca, respectivament. Després de l'estiu, continuaran les exposicions en quatre ciutats espanyoles més.

no-alt
no-alt