Cercador de continguts de Nom de l'empresa

Siguenos en Youtube
Siguenos en Vimeo
Siguenos en Twitter
Siguenos en Wordpress
Infomación IDAE
Regístrate
  • Inici >
  • Accesibilitat WAI-AA
A +    A -   

Accesibilitat WAI-AA

En compliment d’allò que disposa la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, estem treballant per millorar l’accessibilitat web de l’Institut per a la Diversificació i l‘Estalvi de l’Energia (IDAE).

Així, totes les pàgines del lloc oficial de l’IDAE (www.idae.es)  satisfan tots els punts de verificació de prioritat 2 (adequació de nivell AA) definits en l’especificació de Pautes d’Accessibilitat al Contingut en el Web (WCAG) per la Iniciativa d’Accessibilitat Web (WAI)  del World Wide Web Consortium (W3C).

Complim els criteris d’accessibilitat següents:

  • De les pàgines amb el Nivell AA: de conformitat amb les Directrius WCAG 1.0 del W3C-WAI.
  • Dels CSS: CSS vàlid.
  • Del codi XHTML: XHTML 1.0 Transaccional vàlid

És propòsit d’aquest Institut aconseguir la certificació d’accessibilitat per a tot el web. Per això, actualment, ens trobem immersos en un procés de migració de tots els continguts per tal d’aconseguir que tots compleixin amb les normes i els estàndards internacionals d’accessibilitat. No obstant això, hi ha continguts que encara no són del tot accessibles, com ara el cas d’alguns arxius pdf o les versions navegables d’alguns documents. En aquest cas, estem treballant per tal d’oferir alternatives textuals que ofereixin tota la informació recollida en aquests documents. Lamentem les molèsties que això els pugui causar i continuem treballant per assolir el nostre objectiu: que tot el contingut sigui accessible.

Tots els formularis són accessibles o bé en el seu encapçalament apareix l’entrada a la versió accessible.

Aquest portal està optimitzat per als navegadors Internet Explorer 6.0, Netscape 6.0 i Mozilla 1.1 o versions superiores. La resolució mínima per visualitzar el portal és de 800x600 píxels, si bé es recomana fer servir una resolució de 1024x678 píxels.

Els continguts del portal s’han fet mitjançant l’ús de XHTML i fulls d’estil (CSS). El llenguatge de presentació emprat és el resultat de la transformació dels documents originals que estan construïts de manera estructurada fent servir XML.

No obstant això, som conscients que la mera satisfacció d’aquests criteris no garanteix per si mateixa un accés fàcil a tots els nostres continguts. Per això, el convidem a enviar-nos els seus comentaris i suggeriments a través de les formes de contacte següents.


Logo de W3C que indica CSS válidas  Valid XHTML 1.0 Transitional  Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI  Nivel A - WCAG 1.0 WAI


RSS Logotip de W3C que indica CSS vàlides Logotip que indica que l’XHTML és vàlid
© IDAE Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia. C/ Madera, 8 - 28004 Madrid - Tel. 913 14 66 73
Govern d'EspanyaMinisteri d'Energia, Turisme i Agenda Digital