Cercador de continguts de IDAE

Siguenos en Youtube
Siguenos en Vimeo
Siguenos en Twitter
Siguenos en Wordpress
Infomación IDAE
Regístrate
  • Inici >
  • Programa GEOTCASA.
A +    A -   

Programa GEOTCASA.

Programa GEOTCASA. Finançament d'instal•lacions geotèrmiques en edificis a empreses habilitades.

En el marc del Pla d'Energies Renovables a Espanya 2005-2010, el 19 de maig de 2010 va ser publicada en el Butlletí Oficial de l'Estat la Resolució de la Presidència de l'Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia, per la qual s'estableix la convocatòria i bases corresponents per a l'habilitació d'empreses en el Programa GEOTCASA, d'energia geotèrmica en edificis.

NOTA: Aquest programa va ser anteriorment anomenat GEOCASA.


Com en els Programes BIOMCASA i SOLCASA, aquest Programa pretén establir un sistema de finançament que impulsi una oferta de qualitat i adaptada a les necessitats dels usuaris d'aigua calenta i climatització en edificis, utilitzant energia geotèrmica, tot això en el marc del Pla d'Energies Renovables a Espanya 2005-2010. 

Per al finançament dels projectes presentats per les empreses habilitades que compleixin amb els requisits del Programa, l'IDAE ha disposat un pressupost específic per import de 3.000.000 euros.

Llista d'empreses habilitades

La presentació de sol•licituds s'efectuaran conforme les bases i el model de sol•licitud que podeu trobar en aquesta mateixa pàgina com a documents adjunts.
 

Logotipo de Facebook


RSS Logotip de W3C que indica CSS vàlides Logotip que indica que l’XHTML és vàlid
© IDAE Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia. C/ Madera, 8 - 28004 Madrid - Tel. 913 14 66 73
Govern d'EspanyaMinisteri d'Energia, Turisme i Agenda Digital